Navigatie overslaan
21/01/2013

Ondernemers zonder kantoor kunnen terecht in inspirerend Gronings ‘Launch Café’

Ondernemers zonder eigen kantoor kunnen in Groningen sinds enige tijd zeer comfortabel, prettig en gezellig werken in een inspirerende omgeving. Tenminste: dat is de filosofie achter het ‘Launch Café’. In dit klassieke pand midden in het stadscentrum kunnen ze niet alleen kantoorruimte huren maar ook collega-ondernemende Groningers treffen. Daarnaast biedt het Launch Café sinds kort ook een bijzondere activiteit voor student-ondernemers.

Studentondernemers kunnen zich sinds vrijdag namelijk inschrijven voor het Launching Soon programma in het Launch Café. Het Launching Soon programma helpt de jonge ondernemers met een vliegende de start van hun bedrijf. De studenten krijgen coaching, workshops en een flexibele werkplek in het bruisende Launch Café.

Het Launching Soon programma richt zich op HBO/ WO studenten en pas afgestudeerden. Deelnemers moeten al ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en bezig zijn met een concreet plan. Het Launching Soon programma is geen businessplannen wedstrijd. Het Launching Soon programma wordt georganiseerd voor studentondernemers die al een bedrijfje hebben en dit naar een hoger plan willen tillen.

Het aantal aanmeldingen voor het Launching Soon programma overstijgt het aanbod van de 12 beschikbare plekken nu al. Koen Atema, oprichter van het Launch Café is niet verrast: ‘Steeds meer jonge mensen zijn bezig met bedrijfjes. Kijk alleen al naar het enorme succes van Startup Weekend, vorige week in Groningen. Daar deden 100 jonge mensen aan mee, een fantastisch en inspirerend evenement.’

www.launchcafe.nl

21/01/2013
Gronings bedrijf ontwikkelt Global Pet Alert
21/01/2013
Polyganics: Gronings paradepaardje van de biomedische industrie