Navigatie overslaan

Pro­ject 4×4 wegens suc­ces verlengd

Het project 4x4, waarbij Groningse kunstenaars en bedrijven een samenwerking aangaan, krijgt wegens succes een tweede run. In vier sessies van een middag, verdeeld over vier weken, gaan ze aan de slag om vraagstukken op te lossen waar de bedrijven een creatieve hand bij kunnen gebruiken. De kunstenaars, in dit geval iedereen met een creatief beroep, leren op hun beurt zakelijker denken. In mei en juni werd de eerste run gehouden, in oktober en november vindt de tweede plaats.

Vier medewerkers van een bedrijf dat zich heeft aangemeld met een case, en vier kunstenaars, worden aan elkaar gekoppeld en begeleid door een coach. Op 28 oktober gaat het project officieel van start.

Het project 4x4 is opgezet door De Ondernemers BV in samenwerking met Kunstenaars&CO. Directeur Pieter Bregman van woningcorporatie Nijestee, een van de bedrijven die heeft meegedaan aan de eerste run, is tevreden over het resultaat. "Het meedoen aan 4x4 heeft verrassende resultaten opgeleverd. " Ik heb 4x4 in de organisatie gehaald en het heeft voor behoorlijk wat opschudding gezorgd, in de positieve zin van het woord", aldus Bregman.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring