Navigatie overslaan

PTB bouwt inno­va­tie­ve trans­por­ter voor 24 rolcontainers

Een innovatieve transporter van het Groningse bedrijf PTB kan maar liefst 24 rolcontainers in één keer verplaatsen. Dat zorgt voor een behoorlijke efficiencyslag binnen bedrijven die hun goederen in rolcontainers vervoeren. Het gaat om een 8000 kilo zware heftruck met vier lange vorken. PTB is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van speciale logistieke machines en gaat met de innovatieve transporter de markt op.

PTB maakt vorkheftrucks en andere logistieke machines die volledig zijn gebaseerd op de wensen van de klant. Waar andere bedrijven zich richten op standaard trucks, zorgt PTB met speciale pallettrucks, industriële trekkers, stapelaars en op maat gemaakte orderpickers voor maatwerk-oplossingen.

Ook de transporter voor rolcontainers kan worden geleverd met verschillende specificaties die zijn afgestemd op de situatie bij de klant. Zo is deze machine bijvoorbeeld leverbaar voor het transporteren van 4, 8, 12, 16, 20, 24 of meer rolcontainers in één keer. PTB zorgt daarnaast voor ergonomische bediening, hoge rijsnelheden, een camerasysteem voor goed zicht rondom, detectiesystemen en een krachtige batterij die ook nog eens snel te wisselen is.

PTB bouwt al tientallen jaren met groot succes transportmiddelen voor grote bedrijven en diensten als Philips, Nedtrain, HunterDouglas, de Dienst Uitvoering Onderwijs, Hitachi en de politie. Het bedrijf is lid van de Koninklijke Metaalunie en FME en is ISO 9001 gecertificeerd.

www.ptbspecial.com

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring