Navigatie overslaan

Seats2meet Gro­nin­gen: flex­werk­plek­ken, net­wer­ken, trai­nen, ver­ga­de­ren, pro­jec­t­ruim­te en inspiratie

Seats2meet Groningen is een initiatief van veertien zelfstandige professionals uit het Noorden. Ze biedt in een inspirerende omgeving gratis flexwerkplekken (inclusief wifi, koffie, thee en lunch) in ruil voor sociaal kapitaal. De voorwaarde voor het gebruikmaken van de flexibele werkplekken is dat je je aanmeldt op de website, aangeeft wat je vakgebied is en vervolgens bereid bent je kennis te delen met andere gebruikers. Daarnaast biedt Seats2meet flexkantoren, vergaderzalen, trainingsruimtes, coachruimtes en spreekruimtes die volledig flexibel te huren zijn en is er eventruimte en horeca die zich uitstekend lenen voor grote bijeenkomsten en netwerkevents.

Seats2meet is geïnspireerd op het boek ‘Society 3.0’ van Ronald van den Hoff, over de groei van de huidige samenleving naar nieuwe vormen van samen werken en een nieuw waardesysteem. Toevallige ontmoetingen en het delen van kennis vormen hierin de basis, net als bij Seats2meet.

De Groningse vestiging van Seats2meet aan de Eemsgolaan is al op 10 oktober feestelijk geopend. ‘Dat was absoluut een succes’, vertelt Johan Gritter, een van de initiatiefnemers. ‘Ronald van den Hoff heeft veel indruk gemaakt met zijn presentatie over wat we willen bereiken: het vormen van een bruisend centrum van ‘Nieuw Organiserend Noord-Nederland’.’

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij de spiksplinternieuwe vestiging die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Voor meer informatie: klik hier of neem een kijkje op Facebook of Twitter: @S2M050

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring