Navigatie overslaan

Snel­ler op je bestem­ming via Gro­nin­gen Air­port Eel­de? Check het online!

Waar je ook in Nederland woont, kijk voordat je een vliegreis boekt eerst even op de nieuwe reis-app van de Groningse luchthaven. Dikke kans dat je via Eelde sneller op je bestemming bent dan wanneer je vanaf Schiphol vliegt!

De online applicatie rekent heel simpel de snelste verbinding voor je uit voor bestemmingen die rechtstreeks of met een overstap op Kopenhagen, München of Londen bereikbaar zijn vanaf Groningen Airport Eelde. Stel je woont in het Groningse Loppersum en je wilt naar Praag vliegen. Vlieg je dan vanaf Schiphol of vanaf Groningen Airport Eelde? Via de online reistool blijkt dat vliegen van Groningen Airport Eelde uiteindelijk 92 minuten tijdswinst oplevert.

Maar ook wanneer je elders in Nederland woont, blijkt reizen via Eelde soms sneller te zijn. Wil je bijvoorbeeld vanuit het Zeeuwse Goes naar München vliegen, dan duurt je reis via Eelde verrassenderwijs acht minuten korter dan wanneer je op Schiphol in het vliegveld stapt.

De grootste tijdwinst boek je doordat je in Eelde pas een uur voordat je vlucht vertrekt aanwezig hoeft te zijn terwijl je op Schiphol twee uur van tevoren wordt verwacht. Daarnaast ben je bij Groningen Airport veel minder tijd (en geld) kwijt aan parkeren en is vervolgens je wandeling naar de terminal en de gate stukken korter.

Op dit moment biedt de reis-app een vergelijking aan voor een tiental Europese bestemmingen. Uitbreiding naar in totaal 100 wereldwijde bestemmingen is in de maak, met dan ook direct daaraan gekoppeld de boekingssite en het betalingssysteem. Veel gemakkelijker kunnen ze het in Eelde niet maken, wel sneller…

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring