Navigatie overslaan
19/01/2022

Spetterend filmpje voor digitale bezoekers ESNS: Welcome to Groningen!

Groningen staat vanaf vandaag, woensdag 19 januari, weer voor een groot deel in het teken van het muziekfestival ESNS (Eurosonic Noorderslag)! Vanwege de coronapandemie vindt het festival voor de tweede keer online plaats. Om de digitale bezoekers toch kennis te laten maken met het bruisende en innovatieve Groningen is bijgaand filmpje gemaakt!

ESNS is het grootste showcasefestival voor popmuziek in Europa en onlosmakelijk verbonden aan Groningen. Elk jaar weer trekt het festival ruim 40.000 bezoekers uit heel de wereld. Normaal fysiek, met veel bedrijvigheid, gezelligheid, volle zalen, vele onderlinge (zakelijke) contacten en uitverkochte horeca en hotels. Maar dit jaar voor de tweede keer online.

Om de digitale bezoekers toch kennis te laten maken met Groningen hebben Marketing Groningen, provincie en gemeente Groningen en ESNS een filmpje laten maken. In het filmpje worden de bruisende stad, de aantrekkelijke regio en de economische thema’s gepresenteerd.

De insteek is ‘Welcome to Groningen: Join us to build the future…in energy, health, digital and creative’. Het filmpje is in première gegaan tijdens de opening van ESNS en wordt steeds tussendoor uitgezonden.

vrijdag 14 januari 2022
Groningen krijgt eerste testlocatie voor waterstoftechniek van Nederland
donderdag 13 januari 2022
Inschrijving Startup in Residence weer van start: innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen