01/04/2020

Spot TV Groningen organiseert donderdag online koopavond

Het online platform Spot TV organiseert donderdag de eerste online koopavond. In de wekelijkse ‘Support your Locals Livestream’ worden producten of diensten van lokale makers, merken en winkels geveild. De eerste live-uitzending begint om 17.00 uur.

Spot TV bedacht de online koopavond om lokale ondernemers te kunnen ondersteunen in een lastige periode. De deelnemende partijen krijgen met de livestream een extra podium. Inmiddels zijn er al flink wat partijen die aanhaken bij het initiatief. Het gaat om lokale bierbrouwers, kledingwinkels en restaurants als Anotherworld clothing, Stardust, Bierbrouwerij Martinus, Baxbier, Omapost, Aysa-Anna sieraden, Sayreen, Marquant, Plukkn en Kopjek. Daarnaast blijven er aanmeldingen binnen komen.

Livestreamkijkers die live zijn, kunnen bieden op het product. Ook kun je het achteraf bestellen. De livestream is te bekijken op de verschillende social mediakanalen van Spot TV Groningen en deelnemende organisaties.

Ondernemers kunnen in de maand april gratis tot maximaal vijf producten aanbieden via de livestream. De uitzending wordt mogelijk gemaakt door grotere organisaties, waaronder Bedrijvenvereniging WEST en de gemeente Groningen. Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.spot-tv.nl/online-koopavond​​​​​​​.

Spot TV is een nieuw online tv kanaal voor jong & studerend Groningen. Op dit moment bereikt Spot al meer dan 24.000 jongeren. In april zal er op elke donderdag een online koopavond worden georganiseerd.

01/04/2020
Minister Wiebes zet in op groene waterstof; Groningen plukt de vruchten
30/03/2020
Onderzoek onder 135.000 deelnemers Lifelines naar risicofactoren coronavirus