Navigatie overslaan

Stu­den­ten en ener­gie­sec­tor gekop­peld in Groningen

Studenten uit de hele wereld maken op 24 november tijdens de Energy Internship and Career Plaza (EICP) in Martiniplaza in Groningen kennis met de energiesector, en vice versa. Op het carrière-evenement, dat deel uitmaakt van de Energy Delta Convention, kunnen bedrijven, kennisinstellingen en studenten elkaar ontmoeten. Alle studenten zijn welkom, van welke hogeschool of universiteit ze ook komen. De toegang is gratis.

Tijdens de EICP krijgen studenten uitgebreide informatie over werken in de energiesector, die overigens niet alleen voor technisch onderrichte studenten, maar ook voor bijvoorbeeld studenten letteren, psychologie of rechten interessant kan zijn. Behalve informatie over carrièremogelijkheden, worden er ook stageplekken aangeboden. Tijdens het evenement worden studenten niet alleen in contact gebracht met ondernemingen in het Noorden, maar ook met internationale bedrijven.

Het programma loopt van 8.30 tot 18.15 uur. Bedrijven en studenten kunnen zich inschrijven via http://www.energycareerplaza.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring