Navigatie overslaan

Sup­port your locals: Gro­nin­gen krijgt onli­ne koopavond

Om lokale ondernemers te ondersteunen, en consumenten veilig te laten winkelen, krijgt Groningen een online koopavond. Tijdens de livestream ‘support your locals’ worden producten & diensten van lokale ondernemers, makers en merken verkocht.

Het gaat om een initiatief van jongerenkanaal Spot TV Groningen. Tijdens de livestream – op drie donderdagavonden – kunnen ondernemers zichzelf en hun producten promoten. Kijkers kunnen ondertussen live bieden op een product en meedoen aan winacties. Voorafgaand aan de live-uitzendingen worden tweehonderd boxen met lokale producten gevuld. Ook zit er in de boxen een lotnummer waarmee de consument kans maakt op mooie prijzen.

Koop lokaal

“Met de feestdagen in aantocht zullen veel mensen weer cadeaus gaan aanschaffen. Wij hopen hen aan te sporen dat vooral lokaal te doen en niet alleen via de grote webshops”, zegt Marten de Ruiter van Spot TV.

Thema's

In eerste instantie zijn er drie afleveringen gepland die te zien zullen zijn via de verschillende social media kanalen van Spot TV. De eerste is op donderdag 26 november (thema Black Friday), de volgende op donderdag 3 december (thema sinterklaas), en de derde aflevering is donderdag 17 december (thema kerst).

Meer informatie is hier te vinden. Spot TV is een online platform voor jong en studerend Groningen. De ‘support your locals’-livestream wordt gemaakt in samenwerking met onder andere de Gemeente Groningen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring