Navigatie overslaan

Talent van de toe­komst pre­sen­teert zich op Ener­gy Career Event Groningen

Op woensdag 20 november vindt in Groningen de tweede editie van het Energy Career Event plaats. Op het Energy Career Event kunnen gemotiveerde studenten en young professionals met een achtergrond in de energie kennismaken met potentiële werkgevers.

Na de geslaagde editie van vorig jaar, waarbij veel hoger opgeleide talenten zich oriënteerden op een carrière in de energiesector, zetten organisator Talent & Career Center zich ook dit jaar in om samen met internationale studieverenigingen ESN Groningen en de Energy Academy Club dit carrière-evenement tot een succes te maken.

Het Energy Career Event is een side event van de Energy Convention. De organisatie van dit internationale congres ligt vanaf dit jaar in handen van de Energy Academy Europe. Met toonaangevende sprekers, paneldiscussies en een netwerklunch is dit congres een mooie mix van inspiratie, ontmoetingen en de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het event speelt goed in op een aantal uitdagingen die spelen binnen de energiesector. Veel talenten signaleren de onstuimige ontwikkelingen binnen de sector, maar vinden het lastig deze te vertalen naar carrièremogelijkheden. Door het Energy Career Event worden deze kansen zichtbaar gemaakt; zowel voor bedrijven als studenten en young professionals.

Het Energy Career Event vindt plaats op 20 november in MartiniPlaza in Groningen. Voor meer informatie: energycareerevent.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring