Navigatie overslaan

Trans­port­be­drijf Oldenburger|Fritom uit Veen­dam wint TLN Ondernemersprijs

De in Veendam gevestigde logistieke dienstverlener Oldenburger|Fritom heeft de TLN Ondernemersprijs 2014 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks door brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) uitgereikt aan bedrijven uit de sector die hebben aangetoond alle aspecten van het ondernemerschap te beheersen. Voor Oldenburger|Fritom is het de tweede keer dat de prijs in ontvangst mocht worden genomen. Vier jaar geleden won het de prijs ook al eens.

De TLN Ondernemersprijs kent elk jaar een ander thema. Dit jaar was dat ‘creatief ondernemen’. Oldenburger|Fritom wist de jury van de TLN Ondernemersprijs op dit gebied te imponeren met zijn lerend vermogen, duidelijke focus en effectieve manier van ‘people management’, zo blijkt uit het juryrapport. Daarnaast heeft het bedrijf volgens de jury een duidelijke toekomstvisie waarin transport geen doel op zich is maar een middel en wordt er voortdurend aan procesverbetering en optimalisatie gewerkt.

Oldenburger|Fritom opereert al 95 jaar vanuit Veendam en heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een succesvolle logistiek dienstverlener. Dit heeft het bedrijf mede te danken aan de centrale ligging van Veendam. Vanuit de Groningse ‘Parkstad’ zijn knooppunten voor zowel weg-, spoor- en scheepsvervoer binnen handbereik. Denk daarbij aan de haven van Delfzijl, de Eemshaven, de autosnelweg A7 en het in Veendam zelf gelegen Railport Groningen.

http://www.oldenburgerfritom.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring