Navigatie overslaan

Twee Gro­ning­se bedrij­ven ver­ko­zen tot bes­te Hybri­de Werk­ge­vers van Nederland

Harrier accountancy-bedrijfsadvies en zorgverzekeraar Menzis uit Groningen zijn verkozen tot Beste Hybride Werkgevers van het land. Dat werd onlangs bekend gemaakt op een verkiezing die was georganiseerd door het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het. Harrier en Menzis kwamen uit honderden inzendingen als beste uit de bus.

Zo Werkt Het Award 2022

In de afgelopen jaren hebben meer mensen dan ooit kennis gemaakt met het fenomeen hybride werken. Om werkgevers in het zonnetje te zetten, die nét even een stapje verder zijn gegaan voor hun werknemers, reikt Zo Werkt Het hun jaarlijkse award dit keer uit aan de beste Hybride Werkgevers van het Jaar.

De award wordt in vier categorieën uitgereikt, zo maken zowel kleine als grote bedrijven kans. De regionale winnaars zijn bekend gemaakt op dinsdag 7 juni, in Groningen vielen toen Voys, Harrier en Menzis in de prijzen. Uit alle regionale inzendingen zijn vervolgens vier landelijke winnaars verkozen door een jury, met onder andere VNO-NCW en het Ministerie Infrastructuur en Waterstaat.

In de categorie 0 tot 20 werknemers kwam Harrier accountancy-bedrijfsadvies als winnaar uit de bus en in de categorie van meer dan 200 werknemers bleek Menzis de beste van het land.In de categorie 20 tot 50 werknemers won Bconnect (Amsterdam) en in de categorie 50 tot 200 werknemers was dat Hanzestrohm (Zwolle).

Deze winnaars springen eruit doordat ze niet alleen de basis van het hybride werken goed op orde hebben, maar zich daarnaast ook inspannen met extra aandacht voor individuele groei, teamspirit, werken op locatie en de toekomstbestendigheid van het hybride werken, aldus Zo Werkt Het. “Ze laten creativiteit en innovatie zien in de wijze waarop zij het hybride werken hebben ingevoerd. Ze luisteren naar het personeel, hebben flink geëxperimenteerd en daar weer van geleerd. Ook zijn ze een inspiratiebron voor anderen."

Menzis
Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobiliteitsnetwerken in Nederland, waaronder Groningen Bereikbaar, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Meer informatie over deze campagne en andere (regionale) campagnes is te lezen op www.zowerkthet.nl/award-2022.

foto: de winnaars Harrier accountancy-bedrijfsadvies (links) en Menzis (rechts). Fotograaf: Jan Buwalda.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring