Navigatie overslaan

Ver­ken de toe­komst van Gro­nin­gen tij­dens uniek Let’s Gro Festival

De toekomst van de stad Groningen verpakt in een uniek en bomvol inspiratiefestival. Dat is Let’s Gro. Vier dagen lang, van 1 tot en met 4 november, buigen de Groningers zich over de dynamiek, de vernieuwing en het heruitvinden van de hoofdstad van Noord-Nederland.

Let’s Gro bestaat inmiddels vijf jaar en net als tijdens voorgaande jaren staan goede gesprekken, leerzame bijeenkomsten, interactief debat, ongeëvenaarde gastvrijheid, gezelligheid, verwondering en inspiratie weer centraal. Tijdens het festival kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.

Elk jaar weer laat Groningen tijdens Let's Gro op een positieve en zelfbewuste manier zien dat er in het noorden meer te halen valt dan rust, ruimte en gas. Groningen claimt met recht zijn voortrekkersrol op het gebied van (online) ICT, economie en sociale innovaties. In het hart van Groningen, rondom de Grote Markt, wordt de stad en wereld van morgen ontdekt en komt de toekomst wel erg dichtbij.

Let’s Gro is uniek in zijn soort en ook nog eens gratis toegankelijk. Het festival heeft evenals voorgaande jaren een bomvol programma, dat plaatsvindt op verschillende locaties in de stad.

Lees meer over het festival, kijk voor het programma en de eerste namen op www.letsgro.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring