Navigatie overslaan

Ves­ta Woon­fo­rum Gro­nin­gen uit­groe­pen tot Bes­te Meu­bel­bou­le­vard van Nederland’

Het RTL Z-programma De Succesfactor heeft Vesta Woonforum in Groningen uitgeroepen tot de Beste Meubelboulevard van Nederland. Het Woonforum streed samen met tien andere woonboulevards om de titel en werd hieruit door een commissie als beste beoordeeld.

De nominatiecommissie koos Vesta Woonforum tot winnaar vanwege de opzet van het Woonforum aan de Peizerweg. Hierin is een groot aantal aanvullende winkels gevestigd die samen een breed assortiment bieden voor in en om het huis. Daarnaast heeft het persoonlijk advies aan de klant een rol gespeeld in de uitverkiezing.

‘Wij waren al erg trots op de nominatie voor de Beste Meubelboulevard, de winst heeft dit gevoel alleen maar versterkt’, zo zegt algemeen directeur van het Vesta Woonforum Marja Veenstra. ‘Het is een boost voor het Vesta-team, maar ook voor de ondernemers binnen het Woonforum en hun teams.’

Naar aanleiding van de verkiezing zal een televisieprogramma worden gemaakt rondom het Vesta Woonforum, dat op zondag 20 oktober wordt uitgezonden op RTL Z.

www.woonforum.com

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring