Navigatie overslaan

Vorm Mar­ti­ni wint Cre­a­ti­vi­teits­prijs 2009

Vorm Martini uit Groningen is de winnaar geworden van de noordelijke creativiteitsprijs 2009. De prijs is ingesteld door de Kamer van Koophandel Noord-Nederland en wordt jaarlijks tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst uitgereikt. De prijs is bestemd voor een ondernemer die op een bijzondere wijze invulling heeft gegeven aan het versterken van de band met de creatieve sector.

Noord-Nederland telt veel kunstenaars en creatief ondernemerstalent. Om hen een duwtje in de rug te geven, maar ook om ondernemers in contact te brengen met mensen uit de creatieve sector is besloten tot het instellen van deze prijs. De prijs, die dit jaar voor de tweede keer werd uitgereikt, is toegekend aan Vorm Martini uit Groningen omdat dit bedrijf zich heeft getransformeerd van een interieurbouwer naar een internationaal georiënteerde toonaangevende onderneming op het gebied van intern winkeldesign. Door middel van de vormgeving van haar interieurs/producten presenteert zij zich niet alleen als een sterk merk voor haar zelf, maar ook voor klanten. Het bedrijf is daarmee volgens de jury een voorbeeld voor het noordelijke bedrijfsleven.

Behalve de Creativiteitsprijs werd er een creativiteitsvoucher ter waarde van 1.500 euro uitgereikt aan de overige twee genomineerden: CareX BV uit Groningen en Watersportcamping Heeg.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring