Navigatie overslaan

Weber Cre­a­ti­ves toont wereld Gro­ning­se creativiteit

Weber Creatives is een internationaal opererend creatief bedrijf dat opereert vanuit Groningen. Het bedrijf staat al jarenlang in binnen- en buitenland garant voor innovatieve concepten, effectieve marketing en inspirerende reclamefilms. Storytelling, een cinematic experience en out of the box thinking staan hierbij centraal. De slogan van het wereldwijd opererende Weber Creatives is dan ook niet voor niets: ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’.

Het team van Weber creatieve team bestaat een groep creatievelingen met allemaal hun eigen specialiteiten. 3D animators, designers, filmmakers en marketingspecialisten: Weber Creatives heeft ze allemaal zelf in huis. Tezamen zijn zij verantwoordelijk voor een aantal bekende reclamefilms en -campagnes voor wereldmerken als Philips, horlogemerk TW Steel en fietsenfabrikant Koga Miyata.

Doordat het Groningse bedrijf vooral werkt voor internationale opdrachtgevers is het in de regio zelf niet al te bekend bij het grote publiek. Onterecht, want het team van Weber Creatives zet Groningen internationaal op de kaart als het gaat om creatieve marketing. Een goed voorbeeld daarvan is ontwikkeling van een drietal mascottes voor de Asian Beach Games die afgelopen december plaatsvonden in Oman.

Maar ook de reclamefilms die het Groningse bedrijf maakte voor Philips-producten stelen wereldwijd de show. De film die Weber maakte voor de Aurea televisielijn van het merk werd tijdens het prestigieuze New York Festival, International Film & Video Awards zelfs bekroond met meerdere prijzen. Niet slecht voor een bedrijf dat vanuit Groningen haar creativiteit over de wereld verspreidt.

www.webercreatives.com

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring