Navigatie overslaan

Werk­plaats Onli­ne Onder­ne­men opent helpdesk

Naar aanleiding van de vele vragen die onder andere bij de Gemeente Groningen binnenkomen, stelt de Werkplaats Online Ondernemen (WOO-Groningen) een Helpdesk online ondernemen open. De helpdesk is speciaal bedoeld voor MKB-ondernemers die vanwege de Corona-crisis hun activiteiten verplaatsen naar online en vragen hebben over hun website, webshop of online aanpak.

Hoe krijg ik mijn bedrijf (beter) online aan de gang? Een vraag die veel ondernemers op dit moment stellen. Onder andere bij de Ondernemersdesk Economische Zaken van de Gemeente Groningen. Waar moet ik beginnen? En wie kan me daarbij helpen? Voor hulp bij deze en andere vragen over online ondernemen is vanaf vandaag de Helpdesk Online ondernemen van de Werkplaats Online Ondernemen actief.

Groningse MKB-ondernemers kunnen daar terecht met praktische vragen over hun website, webshop, tools en aanpak. Maar ook met meer marketinggerichte vragen, zoals hoe bereik ik mijn klanten of nieuwe klanten nu? Daarna wordt afhankelijk van de vraag concrete ondersteuning geboden. Daarbij helpen studenten, online experts(bedrijven) en medewerkers van de Werkplaats Online Ondernemen of er wordt naar de expertbedrijven doorverwezen.

De Helpdesk Online ondernemen is telefonisch bereikbaar op maandag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur, via 050 – 5956800. Vragen stellen via www.woo-groningen.nl kan ook. Vragen en antwoorden worden tevens online gedeeld.

Achtergrond Werkplaats Online Ondernemen
De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen) is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen in het kader van de Versnellingsagenda Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en in samenwerking met de Rabobank en verschillende (online)bedrijven. De werkplaats wordt medegefinancierd door de Provincie en Gemeente Groningen.
De werkplaats helpt om vragen van MKB-ondernemers op het gebied van online ondernemen te koppelen aan opdrachten waarmee studenten, onder begeleiding van docenten en experts, aan de slag kunnen. WOO Groningen werkt nauw samen met andere (innovatie)werkplaatsen – Digital Society Hub (DSH), Groninger Digital Business Centre (RUG/GDBC) en Kasteel.Gro/Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap.
Voor meer informatie: www.woo-groningen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring