Navigatie overslaan

West­poort: stra­te­gisch gele­gen bedrij­ven­park aan de A7

Op de meest strategische plek tussen de Randstad en Noord-Duitsland – aan de westzijde van de stad Groningen, langs de A7 – verrijzen de contouren van het nieuwe bedrijvenpark Westpoort.

Vanaf nu is het voor ondernemers mogelijk kavels te kopen op het nieuwe bedrijvenpark. Momenteel wordt Westpoort bouwrijp gemaakt. Het middendeel (fase 1a, 27 hectare) gaat nu in verkoop.

Ontwikkeld in het kader van het stedelijk netwerk Groningen-Assen 2030 is Westpoort als grootste regionale bedrijventerrein bestemd voor gemengde bedrijvigheid, transport en distributie en grote (inter-)nationale bedrijven. Westpoort wordt uiteindelijk 150 hectare groot en ligt direct ten westen van de stad Groningen en heeft vanaf 2010 zijn eigen aansluiting op de A7.

Westpoort wordt groen en duurzaam ingericht en krijgt diverse gezamenlijke voorzieningen. De kavels in Westpoort worden tussen 2008 en rond 2028 in twee fasen van elk zo'n jaar of tien jaar uitgegeven. De prijzen gaan indicatief vanaf 100 exclusief BTW per vierkante meter.

Klik hier voor het videoverslag van de opening

www.westpoort.groningen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring