Navigatie overslaan

Woning­cor­po­ra­tie Nijes­tee begint eigen onli­ne filmkanaal

Op 4 oktober is de Groningse woningcorporatie Nijestee op de website Nijesteevee.nl gestart met een eigen online filmkanaal. Hét gezicht van NijesTeeVee is Tonnis Toxopeus, gespeeld door cabaratier Arno van der Heijden. In een tot mobiele tv-studio omgebouwde Piaggo Ape raast hij door de stad op zoek naar opmerkelijke verhalen. Daarnaast roept Nijestee Groningers op een filmpje te maken over de thema’s ‘mijn stad’, ‘mijn buurt’, ‘mijn huis’, ‘mijn Nijestee’ of ‘mijn ei’.

‘Ik hoop dat wij op deze manier van veel mensen te zien krijgen wat zijn van hun huis, hun buurt en van Nijestee vinden’, aldus Pieter Bregman, algemeen directeur van woningcorporatie Nijestee. ‘Dit helpt ons om de koers van Nijestee voor de komende jaren zo scherp mogelijk te bepalen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om mensen te betrekken bij ons beleid. NijesTeeVee is een goede mogelijkheid voor de Stadjers om hun mening aan ons kenbaar te maken’, volgens Bregman. ‘Een filmpje sluit direct aan bij de beleving van mensen en maakt letterlijk en concreet zichtbaar wat de maker bedoelt.’

De filmpjes voor NijesTeeVee worden gemaakt met een eigen camera of mobiele telefoon, en mogen niet langer duren dan een minuut. Op www.nijesteevee.nl kunnen de filmmakers vanaf 4 oktober hun filmpjes uploaden. Onder de inzendingen verloot Nijestee vanaf oktober iedere week een Flipcamera.

www.nijesteevee.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring