Navigatie overslaan

Zes star­tups pre­sen­te­ren hun oplos­sin­gen tij­dens Demo­day van Star­tup in Resi­den­ce (VIDEO)

Hoe kunnen winkels online en offline beter koppelen? Hoe kun je grote sportfaciliteiten verduurzamen en hoe kun je flexibele kinderopvang voor expats regelen? Het zijn drie voorbeelden van vraagstukken waar zes startups binnen Startup in Residence aan de slag zijn gegaan.

Sinds vorig jaar september zijn ze bezig. Zes startende ondernemingen die een vernieuwende oplossing zoeken voor een maatschappelijke uitdaging. Een 'challenge', geformuleerd door provincie, Campus Groningen, Groningen Seaports en gemeente. De zes vormen samen het programma 'Startup in Residence' van het platform 'Founded in Groningen'. Startups zijn jonge ondernemingen die zich specialiseren in technologische vernieuwing.

Pitches

Het Groninger Forum is vrijdagmiddag 15 februari het decor van het vervolg van 'Startup in Residence'. Want wat is er gebeurd sinds vorig jaar september? Waar liepen de startups tegenaan? Via pitches van twee minuten en een kort interview mogen de zes hun vorderingen toelichten.

Ondernemen

Liselotte Westerveld van Founded in Groningen, die samen met Lian de Boer van Economische Zaken, de middag presenteert, vertelt de bomvolle zaal dat er jammer genoeg twee deelnemers zijn afgehaakt. Zes andere startups presenteren wel hun plannen en vorderingen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring