Navigatie overslaan
21/06/2017

ZomerWelVaart, Schildweek en meer: genoeg te doen in zomers Groningen

Weer of geen weer: ook in de maand juli is er genoeg te doen in Groningen. Zo zijn de kaders van de Hoge en Lage der Aa het decor van het maritieme én zomerse evenement ZomerWelVaart en wordt het gehucht Hongerige Wolf omgetoverd tot een heus festivalterrein. Ook bij slecht weer hoef je je niet te vervelen. Zo is in het Stripmuseum een expositie te zien over het fenomeen Kakhiel.

Bandjes, kunst, literatuur, theater, lekker eten: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf. Dit jaar, van 14 tot en met 16 juli, is het Groningse dorp Hongerige Wolf voor de zevende keer drie dagen lang het toneel van een bijzonder festival. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in de polder buiten het dorp. Het hele dorp doet mee.

Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje of artiest dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv.

Meer info

maandag 19 juni 2017
Grootste scheepslift van Europa geeft impuls aan bedrijvigheid Lauwersoog
donderdag 15 juni 2017
Bioclear Earth: natuurlijke oplossingen voor milieuvraagstukken