Navigatie overslaan

Casper — Developer

Casper kwam 14 jaar geleden vanuit Den Haag naar Groningen. Hij werkte onder andere voor het Universitair Medisch Centrum Groningen, theFactor.e, als ondernemer en tegenwoordig voor software- en app bouwer beeproger.

Zeggen wat je bedoelt en doen wat je zegt

“Ik heb voor veel verschillende bedrijven in de randstad gewerkt voordat ik naar Groningen kwam. De meeste in de detachering, maar ook veel voor projectbureaus en in de hele driehoek Den Haag, Rotterdam, Hilversum en Amsterdam. Je merkt wel echt een mentaliteitsverschil hier. In Groningen is het een stuk minder gejaagd en er heerst hier een mentaliteit van zeggen wat je bedoelt en doen wat je zegt.”

Knus en zonder sluitingstijden

“In Groningen is het voor mij relaxed wonen en werken. Dat doe ik nu al zo’n 14 jaar met veel plezier. Het is knus, overzichtelijk en vooral vriendelijk. En het is een studentenstad, dus heel veel jonge mensen en natuurlijk geen sluitingstijden in de horeca.”

Bomvol met tech start-ups

"Er gebeuren hier in Groningen echt veel mooie dingen. Veel mooie startups en meer dan genoeg leuke IT banen. Best grappig, ik werkte een tijdje met een jongen uit Hongarije, en toen hij voor het eerst hier in Groningen kwam, werd hij gelijk verliefd op de stad. Hij vond het een qua sfeer heel erg lijken op Boedapest. Niet veel later verhuisde hij hier naartoe en tegenwoordig werkt hij nog steeds voor een leuk bedrijf hier."

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring