Navigatie overslaan

Film­pje: een kijk­je in de keu­ken van Solarfields

Solarfields was een van de genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs 2019. In deze korte bedrijfsfilm, gemaakt in opdracht van de ambassadeurs van Groningen, meer over dit duurzame energiebedrijf dat deze week nog landelijk in het nieuws was: Solarfields gaat namelijk op het parkeerterrein bij Lowlands de grootste solar carport van de wereld bouwen. Zo’n 90.000 zonnepanelen gaan vanaf mei 2012 jaarlijks zo’n 35.000.000 kWh elektriciteit produceren. Onder de panelen kunnen maar liefst 15.000 auto’s parkeren.


Succesvolle Groningse bedrijven

In het kader van de Groninger Ondernemingsprijs zijn van alle genomineerden korte bedrijfsportretten gemaakt. De films laten zien wat voor bijzondere en succesvolle bedrijven er in Stad en provincie Groningen gevestigd zijn. De video’s zijn gemaakt door Statement communicatie adviesbureau, in samenwerking met filmmaker Jelmer Buitenga.

Genomineerden Groninger Ondernemingsprijs

De overige genomineerden waren WHIMZEES, EAZ Wind, Bakkerij Haafs, Qbit, Gadero, Boikon, 365Werk en Heiploeg. Witec ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

Lowlands

Lees hier meer over het project van Solarfields op het parkeerterrein van Lowlands.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring