Navigatie overslaan

Groningse terugroepactie

Gro­ning­se terugroepactie

Groningen roept Young Professionals die in Groningen hebben gewoond, gestudeerd of gewerkt op om terug te komen

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

We snappen dat dit iets met je doet. Maar ga er even rustig bij zitten met een kop thee, koffie of iets sterkers. Vertel ons wat jouw link met Groningen is: heb je in Groningen gewoond, gewerkt of gestudeerd? Bedenk wat jij het meeste mist aan Groningen en laat het ons weten. Als je het ons laat weten, kan je kans maken op een unieke Groningen Experience. Dit wil je niet missen.

* We gebruiken en verwerken jouw gegevens enkel voor het selecteren van de deelnemers aan de Groningen Experience. Als dit is gebeurd, verwijderen we jouw gegevens weer uit onze systemen.

Meld je aan

Beleef Groningen

En ontdek hoe je jouw toekomst een boost kunt geven

Ben jij die young professional die overweegt om terug te keren naar Groningen? Maar heb je tegelijkertijd je twijfels en zou je graag eens willen ervaren wat Groningen jou vandaag de dag te bieden heeft?

Meld je dan aan voor onze unieke Groningen Experience. Een geheel verzorgde tweedaagse trip door stad en provincie, waarin we je meenemen langs alle hoogtepunten van Groningen. Binnen de tour belichten we aspecten van het werken en leven in Groningen en laten we jou zien waarom je in Groningen een boost aan jouw toekomst kunt geven.

Maak kennis met bedrijven en thema’s die jouw interesse hebben, breng een bezoek aan bijzondere plekken in Groningen, ontmoet interessante werkgevers op grote hoogte en overnacht, als kers op de taart, op een unieke plek waar het nog écht donker wordt.

Dus overweeg jij om terug te keren naar Groningen? Meld je dan gauw aan. De vijf winnaars krijgen persoonlijk bericht. En natuurlijk begrijpen wij: een beleving is leuker als je het kunt delen. Als jij wint, mag jij je partner of een andere young professional meenemen die, net als jij, overweegt om terug te keren naar Groningen. De trip is volledig verzorgd en duurt twee dagen (dus inclusief overnachting). De exacte datum wordt nog bepaald, maar het gaat plaatsvinden in het voorjaar van 2024.

Zij gingen je voor...

Al eerder teruggeroepen naar Groningen

Jelmer Siekmans

‘’Hier is het speelveld meer open dan elders, hier kan je groeien.’’

Anne Hensen

‘’Als je ambitieus bent liggen de beste kansen op plekken waar je het wellicht niet verwacht.’’

Joep Kraeima

''Dit ziekenhuis herbergt kennis vanuit de hele wereld.''

Wouter van Beek

''Hier kan je leren, doorgroeien. Daarvoor hoef je niet naar de Randstad.''

Wim Claassen

"Hier staan we open voor elkaar, open voor verandering. Mogelijkheden en kansen zat.’’

Jeroen

‘’Hier zijn we minder concurrenten van elkaar, we hebben hetzelfde doel voor ogen.’’

Werken

Met een dynamische start-up scene, korte lijntjes tussen het bedrijfsleven en talent en een pioniersgeest die voelbaar is in alles, is Groningen dé plek voor positieve groei. Niet alleen wij vinden dat, maar anderen ook. Zo kregen we hier de nobelprijs voor baanbrekend onderzoek voor slimme medicijnen, zijn we de eerste Hydrogen Valley van Europa en maken we de omslag van genezen naar gezond ouder worden. Groningen is de proeftuin voor een betere wereld. 

Wonen

Groningen heeft alles. Of je nu midden in het bruisende centrum van de stad wilt wonen of juist liever de rust opzoekt. Onze ruimte is onze rijkdom. Hier kom je tot rust en tot leven. Liefhebbers van kunst, cultuur en muziek kunnen hier hun hart ophalen. En als gezondste en jongste stad van Nederland is het hier goed vertoeven. Maar vanuit de stad sta je ook zo midden in de natuur, met een Nationaal Park om de hoek. Gelukkig ben je in Groningen.

Toolkit voor ondernemers

Wil jij ons helpen om zoveel mogelijk young professionals in de randstad te bereiken? Ter aanvulling op de Groningse terugroepactie is er een toolkit voor lokale ondernemers ontwikkeld. In de toolkit vind je op maat gemaakte social media-uitingen die inspireren. Zo kunnen we samen young professionals terugroepen naar het noorden.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring