Ambassadeurs

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen is de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland.

Groningen Seaports

Groningen Seaports is de commerciële exploitant, ontwikkelaar en beheerder van de haven van Delfzijl, de Eemshaven en aangrenzende industrieterreinen.

Provincie Groningen

De administratieve structuur van Nederland bestaat uit drie lagen: de overheid, de provincies en de gemeentes.

RTV Noord

RTV Noord is de merknaam van de publieke regionale omroep in de provincie Groningen.

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is de luchthaven van en voor Noord-Nederland.

Freia, van weten naar wijsheid

Freia is een consortium van Nederlandse opleidingsbedrijven die als gemene deler hebben dat zij bij mensen eigen-wijsheid willen ontlokken door het zelfbewustzijn te vergroten.

Rabobank

De wereld van onze klanten, partners en collega’s verandert razendsnel en de meeste ontwikkelingen hebben enorme impact.

Groninger Museum

Het kleurrijke en eigenzinnige Groninger Museum is met ruim 200.000 bezoekers per jaar één van de populairste musea van Nederland. Het door de beroemde architect Alessandro Mendini ontworpen gebouw is een kunstwerk op zich, dat uitnodigt om de collectie binnen te bewonderen.

Quint Wellington Redwood

‘Groningen barst van de economische potentie, maar als ondernemers en bestuurders uit de regio kunnen we nog veel meer doen om dat onder de aandacht te brengen.’

OOG TV

Evert Janse van lokale omroep OOGTV: ‘Groningen is een verslaving!’

Hanzehogeschool Groningen, University of Applied Sciences

De Hanzehogeschool Groningen, University of Applied Sciences, leidt kundige en betrokken professionals op, doet praktijkgericht onderzoek en is (inter)nationaal een belangrijke partner bij het ontwikkelen van ondernemerschap en innovatieve en toepasbare kennis.

AVEBE

In het najaar opende Avebe samen met de Rijksuniversiteit Groningen een spiksplinternieuw innovatiecentrum op de Zernike Campus in Groningen.
1 2 3